forum veteran tatra

forum o veteránech tatra, srazech veteránů a oprav a náhradních dílech na veterány

Друзі, хто розбирається на постільній білизні? Натрапив на ц

Vzájemná poradna fandů dvouválců!

Друзі, хто розбирається на постільній білизні? Натрапив на ц

Příspěvekod Bilizbed » stř 08. dub 2026 12:29:55

Привіт усім! Думаю розповісти про цікавим сайтом, раптом комусь треба. Останнім часом щось помітив, що сплю погано, часто прокидаюся, а вранці почуваюся, наче й не спав. Думав на стрес, на погоду, а дівчина каже: "Треба оновити білизну на якісну, а не цей синтетичний жах із базару". І отут я поліз в інтернет.

По правді, вважав, що підбір постільної білизни - це лише "колір сподобався чи ні". Аж ні, ціла історія. Тут тобі і бязь, ранфорс, і сатин... А я в цих словах був нуль, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, це просто джерело знань! Я завис десь годину. Там прямо як в підручнику: по полицях розписані усі типи тканин, від дешевої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть є таблиця з порівнянням щільності та того, скільки циклів прання витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло усвідомити, чому якийсь набір коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

Що я для себе відкрив для себе дізнався:
- Виявляється, що, наші та євро розміри суттєво різняться, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не просто довіряти напису «євро».
- Хто б міг подумати, що фланель влітку — це жах, а сатин реально дихає, бо в нього структура інша.
- Там розписано, як правильно прати, щоб колір не вицвів після кількох прань. Актуально для тих, у кого пралка працює без відпочинку.

В результаті вирішив замовити на пробу сатиновий набір від українського виробника (підтримали так би мовити своїх). Наразі все добре — сплю як убитий, білизна приємна до тіла, не збивається й не електризується.

Коротше, якщо ти, як і я, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не те, в яку треба розбиратись, дуже раджу почитати огляд на цьому ресурсі. Справді економить нерви на пошуки та вберігає від придбання якоїсь фігні. Усім гарного сну!!
Bilizbed

Zpět na Tatra 11,12,13