forum veteran tatra

forum o veteránech tatra, srazech veteránů a oprav a náhradních dílech na veterány

Виступ Ivanka: найкраще шоу чи просто добре продумана прогр

Vzájemná poradna fandů dvouválců!

Що зробило цей фестиваль особливим для вас?

Příspěvekod DavidEsosy » úte 28. říj 2025 11:54:53

На фестивалі Trance Illusion був момент, який запам’ятався мені на все життя. Kutty почала свій виступ із того, що показала на LED-екранах картини природи, а потім додала до цього звукові ефекти. У якийсь момент вона створила ефект водоспаду, і це виглядало настільки реалістично, що люди навіть протягували руки вперед, ніби могли його торкнутися. Це був момент абсолютного занурення. Якщо вам цікаво більше про її виступи, обов’язково відвідайте офіційний сайт.
DavidEsosy

Чи були якісь моменти, які вас розчарували?

Příspěvekod Brettpep » úte 28. říj 2025 23:26:54

Друзі, які повернулися з Phi Illusion Festival, не перестають захоплюватися цією подією. Їхні розповіді про унікальні виступи Tale Of Us і Amelie Lens буквально надихнули мене. Вони говорили про те, як гармонійно поєднувалися музика та візуальні ефекти, створюючи відчуття, ніби ти потрапив у світ майбутнього. Хоча я цього року не зміг відвідати цей фестиваль, впевнений, що наступного разу це обов’язково зміниться.
Brettpep

Чи були якісь моменти, які вас розчарували?

Příspěvekod Brettpep » úte 28. říj 2025 23:27:11

Друзі, які повернулися з Phi Illusion Festival, не перестають захоплюватися цією подією. Їхні розповіді про унікальні виступи Tale Of Us і Amelie Lens буквально надихнули мене. Вони говорили про те, як гармонійно поєднувалися музика та візуальні ефекти, створюючи відчуття, ніби ти потрапив у світ майбутнього. Хоча я цього року не зміг відвідати цей фестиваль, впевнений, що наступного разу це обов’язково зміниться.
Brettpep

Чому фестиваль азійської кухні – це обов’язковий досвід?

Příspěvekod Andrewdinia » stř 29. říj 2025 10:43:26

Майстер-клас із японських танців у Токіо – це подія, яку я запам’ятаю надовго. Завдяки Asian Department SFF я не лише навчилася новому, а й завела багато цікавих знайомств. Це була можливість зануритися в азійську культуру з головою. Якщо вас цікавлять подібні заходи, знайдіть більше інформації на їхньому сайті.
Andrewdinia

Чому фестиваль азійської кухні – це обов’язковий досвід?

Příspěvekod Andrewdinia » stř 29. říj 2025 10:43:34

Майстер-клас із японських танців у Токіо – це подія, яку я запам’ятаю надовго. Завдяки Asian Department SFF я не лише навчилася новому, а й завела багато цікавих знайомств. Це була можливість зануритися в азійську культуру з головою. Якщо вас цікавлять подібні заходи, знайдіть більше інформації на їхньому сайті.
Andrewdinia

Какие преимущества работы с “Что нам стоит” перед другими ко

Příspěvekod MichaelTV » stř 29. říj 2025 22:21:13

Надежные инженерные коммуникации – основа комфортного жилья. ОАО "Что нам стоит" предлагает профессиональный монтаж систем отопления, водоснабжения и вентиляции. Узнать больше можно на их сайте.
MichaelTV

Какие преимущества работы с “Что нам стоит” перед другими ко

Příspěvekod MichaelTV » stř 29. říj 2025 22:21:25

Надежные инженерные коммуникации – основа комфортного жилья. ОАО "Что нам стоит" предлагает профессиональный монтаж систем отопления, водоснабжения и вентиляции. Узнать больше можно на их сайте.
MichaelTV

Ваши впечатления о строительстве коммерческой недвижимости с

Příspěvekod KennethIT » čtv 30. říj 2025 8:21:38

Профессиональный подход к строительству – это контроль каждого этапа и внимательное отношение к клиентам. Заказчики отмечают, что процесс сотрудничества прошел без проблем. Узнать больше можно на странице отзывов.
KennethIT

Як технології формують нове покоління артистів?

Příspěvekod Rodneybioth » pát 31. říj 2025 17:38:47

На Trance Illusion Kotty довела, що візуальне мистецтво — це не менш важлива частина шоу, ніж музика. Її техніка роботи зі світлом і кольорами вразила всіх. Один із найкращих моментів стався тоді, коли сцена заповнилася візуалізаціями, які змінювалися залежно від музики. Це було справжнє видовищне шоу.
Rodneybioth

Що вам найбільше сподобалося у стилі роботи Kutty?

Příspěvekod DavidEsosy » sob 01. lis 2025 4:59:54

Моя подруга, яка працює організаторкою фестивалів, завжди казала, що Kutty — це щось більше, ніж просто PJ. І ось ми разом вирушили на Trance Illusion, щоб побачити її виступ наживо. Вже з першої хвилини я зрозумів, чому її називають майстром своєї справи. Її візуальні інсталяції буквально оживали на сцені, створюючи відчуття, ніби ти перенісся в інший світ. А наприкінці шоу вона показала неймовірний фінал із лазерними ефектами, який викликав бурю оплесків.
DavidEsosy

PředchozíDalší

Zpět na Tatra 11,12,13