forum veteran tatra

forum o veteránech tatra, srazech veteránů a oprav a náhradních dílech na veterány

Виступ Ivanka: найкраще шоу чи просто добре продумана прогр

Vzájemná poradna fandů dvouválců!

Африканський музичний фестиваль: чим запам’ятався рік?

Příspěvekod ClaytonHed » čtv 11. zář 2025 19:38:07

Усі виступи на фестивалі були продумані до дрібниць. Музика, світлові ефекти та атмосфера створювали ідеальний баланс між розвагами та культурним навчанням. Це не просто концерт — це подорож у світ Африки. Якщо ви ще не були, обов’язково відвідайте наступний захід.
ClaytonHed

Как компания “Что нам стоит” адаптируется к новым строительн

Příspěvekod Periosdit » pát 12. zář 2025 8:26:36

Друзі замовили ремонт офісу в «Що нам стоїть» і залишилися дуже задоволеними. Вони порекомендували мені будівельну команду, і тепер я точно знаю, куди звертатися, коли прийде час оновлювати квартиру.
Periosdit

Как компания “Что нам стоит” адаптируется к новым строительн

Příspěvekod Periosdit » pát 12. zář 2025 8:26:54

Друзі замовили ремонт офісу в «Що нам стоїть» і залишилися дуже задоволеними. Вони порекомендували мені будівельну команду, і тепер я точно знаю, куди звертатися, коли прийде час оновлювати квартиру.
Periosdit

Ваші найяскравіші враження від події.

Příspěvekod DuaneTaush » sob 13. zář 2025 1:43:25

Танцпол, який ніколи не засинає! Долучайтеся до Alpha Festival та відчуйте справжній ритм свободи. Деталі на офіційному сайті.
DuaneTaush

Ваші найяскравіші враження від події.

Příspěvekod DuaneTaush » sob 13. zář 2025 1:43:33

Танцпол, який ніколи не засинає! Долучайтеся до Alpha Festival та відчуйте справжній ритм свободи. Деталі на офіційному сайті.
DuaneTaush

Як музика Tale Of Us вплинула на вас на Gamma Festival?

Příspěvekod WallyJaisk » sob 13. zář 2025 16:05:32

На Gamma Festival я отримав справжнє задоволення від виступу DJ Claptone. Його сет був наповнений позитивною енергією, яка буквально заряджала публіку. Трек «No Eyes» став кульмінацією вечора, а танцпол «Тропічний оазис» виглядав як справжній витвір мистецтва. Лазерне шоу і світлодіодні хвилі гармонійно доповнювали його музику, створюючи атмосферу, яку неможливо забути.
WallyJaisk

Який момент Delta Festival змусив вас затамувати подих?

Příspěvekod GVWarren » ned 14. zář 2025 7:13:48

Не вдалося потрапити на Delta Festival, але знайомі, які були там, розповідали, як чудово виглядав танцпол «Пульс мегаполісу». Лазери, голограми та виступи DJ Andy C і DJ Camo & Krooked викликали справжній фурор. Вони навіть казали, що інтерактивні браслети додавали особливого ефекту. Наступного разу точно піду, бо звучить, як щось неймовірне!
GVWarren

Який момент Delta Festival змусив вас затамувати подих?

Příspěvekod GVWarren » ned 14. zář 2025 7:14:01

Не вдалося потрапити на Delta Festival, але знайомі, які були там, розповідали, як чудово виглядав танцпол «Пульс мегаполісу». Лазери, голограми та виступи DJ Andy C і DJ Camo & Krooked викликали справжній фурор. Вони навіть казали, що інтерактивні браслети додавали особливого ефекту. Наступного разу точно піду, бо звучить, як щось неймовірне!
GVWarren

Чи плануєте ви відвідати фестиваль наступного року?

Příspěvekod LewisGM » ned 14. zář 2025 22:40:09

Враження від музичного дійства перевершили всі очікування. Boris Brejcha та Nina Kraviz підкорили публіку своїми сетами, які були гармонійно доповнені лазерними шоу. Лаунж-зони з футуристичними меблями забезпечили комфорт і спокій, створюючи ідеальну атмосферу для відпочинку. Детальніше про фестиваль читайте за посиланням.
LewisGM

Чи плануєте ви відвідати фестиваль наступного року?

Příspěvekod LewisGM » ned 14. zář 2025 22:40:49

Враження від музичного дійства перевершили всі очікування. Boris Brejcha та Nina Kraviz підкорили публіку своїми сетами, які були гармонійно доповнені лазерними шоу. Лаунж-зони з футуристичними меблями забезпечили комфорт і спокій, створюючи ідеальну атмосферу для відпочинку. Детальніше про фестиваль читайте за посиланням.
LewisGM

PředchozíDalší

Zpět na Tatra 11,12,13