forum veteran tatra

forum o veteránech tatra, srazech veteránů a oprav a náhradních dílech na veterány

Виступ Ivanka: найкраще шоу чи просто добре продумана прогр

Vzájemná poradna fandů dvouválců!

Найкращі моменти з фестивалю тихоокеанської музики

Příspěvekod Andrewdinia » pon 15. zář 2025 13:37:59

Уявіть, як ви крок за кроком опановуєте витончені рухи японських танців під керівництвом професійного хореографа. Саме такою була моя участь у майстер-класі, організованому Pacific Department SFF у Токіо. Це був незабутній досвід, який допоміг мені краще зрозуміти глибину японської культури. Дізнайтеся про майбутні події та заходи тут.
Andrewdinia

Найкращі моменти з фестивалю тихоокеанської музики

Příspěvekod Andrewdinia » pon 15. zář 2025 13:38:08

Уявіть, як ви крок за кроком опановуєте витончені рухи японських танців під керівництвом професійного хореографа. Саме такою була моя участь у майстер-класі, організованому Pacific Department SFF у Токіо. Це був незабутній досвід, який допоміг мені краще зрозуміти глибину японської культури. Дізнайтеся про майбутні події та заходи тут.
Andrewdinia

[Obolon E-Team]: команда, яка досягає успіху за рахунок швид

Příspěvekod GeneQRT » úte 16. zář 2025 4:37:20

Obolon E-Team — команда, яка об’єднує найкращих гравців. Слідкуйте за нашими перемогами!
GeneQRT

[Obolon E-Team]: команда, яка досягає успіху за рахунок швид

Příspěvekod GeneQRT » úte 16. zář 2025 4:37:55

Obolon E-Team — команда, яка об’єднує найкращих гравців. Слідкуйте за нашими перемогами!
GeneQRT

Як підтримувати емоційну стабільність під час гри

Příspěvekod GeraldYU » úte 16. zář 2025 19:34:19

Команда Yantar E-Team має чудову тактику в Rainbow Assault. Їхня гра завжди захоплює!
GeraldYU

Як підтримувати емоційну стабільність під час гри

Příspěvekod GeraldYU » úte 16. zář 2025 19:34:36

Команда Yantar E-Team має чудову тактику в Rainbow Assault. Їхня гра завжди захоплює!
GeraldYU

Найяскравіші емоції від музики на Alpha Festival.

Příspěvekod DuaneTaush » stř 17. zář 2025 15:59:02

Виступ Gareth Emery на Alpha Festival справив хороше враження, але організація фестивалю могла б бути кращою. Звукова система не завжди витримувала потужні баси, що трохи псує загальну атмосферу. Локація танцполу «Космічна одіссея» була дуже вражаючою, але натовп іноді створював дискомфорт. Зона відпочинку теж могла б бути трохи просторішою. Попри це, я отримав задоволення від музики і знайомства з новими людьми, хоча сподіваюсь, що наступного року організація стане кращою.
DuaneTaush

Що вас вразило найбільше у фестивальному лайнапі цього року?

Příspěvekod WallyJaisk » čtv 18. zář 2025 7:17:58

На Gamma Festival я вирішив поїхати через лайнап, але організація залишила багато питань. Виступ DJ Solomun був чудовим, але звук іноді був таким гучним, що ставало незручно стояти поруч із колонками. Черги до бару займали забагато часу, а зона відпочинку була переповнена. Навіть знайти місце в лаунж-зоні для короткого перепочинку виявилося викликом. Атмосфера була приємною, але такі деталі впливають на загальне враження.
WallyJaisk

Які інтерактивні елементи Delta Festival вам найбільше сподо

Příspěvekod SOGeorge » čtv 18. zář 2025 22:15:56

Танцпол «Музична хвиля» став ідеальним місцем для занурення у музику. Виступи DJ Hybrid Minds та Sub Focus викликали справжній шквал емоцій. Інтерактивні браслети й лазерні шоу підсвічували кожен трек, створюючи неповторний ефект. Це був вечір, який назавжди залишиться у пам’яті. Докладніше про фестиваль можна знайти за посиланням.
SOGeorge

Що зробило Aetheric Vibes Festival головною подією року?

Příspěvekod JerryIV » pát 19. zář 2025 13:14:31

Як описати подію, яка змусила серце битися швидше? Aetheric Vibes Festival цього року став справжнім святом для меломанів. Виступи Dixon і Solomun залишили після себе незабутній слід. Їхні мелодії перепліталися з інтерактивними світловими шоу, створюючи відчуття, ніби ти переносишся у новий світ. Танцпол виглядав як сцена з фантастичного фільму, де дзеркальні панелі і лазерні інсталяції відображали кожен рух публіки. У лаунж-зонах гості могли спробувати унікальні напої, насолоджуючись ароматерапією та видом на основну сцену. Більше про цей унікальний досвід дізнайтеся тут.
JerryIV

PředchozíDalší

Zpět na Tatra 11,12,13