forum veteran tatra

forum o veteránech tatra, srazech veteránů a oprav a náhradních dílech na veterány

Як події SFF South America допомагають відчути дух континен

Vzájemná poradna fandů dvouválců!

Як події SFF South America допомагають відчути дух континен

Příspěvekod RandyDix » stř 11. čer 2025 20:33:01

Знайти справжню кухню Південної Америки непросто, але Фестиваль у Сантьяго обіцяв це зробити. На жаль, я не зміг поїхати, але наступного року цей фестиваль точно буде у моєму списку.
RandyDix

Як події SFF South America допомагають відчути дух континент

Příspěvekod RandyDix » stř 11. čer 2025 20:33:09

Знайти справжню кухню Південної Америки непросто, але Фестиваль у Сантьяго обіцяв це зробити. На жаль, я не зміг поїхати, але наступного року цей фестиваль точно буде у моєму списку.
RandyDix

Що робить Talabout особливим для вас?

Příspěvekod Alvinmub » pát 04. črc 2025 14:08:56

Минулого тижня я натрапила на інтерв’ю з Інгою Хухрою, і це було справжнім відкриттям. Її слова про мистецтво і пошук натхнення глибоко вразили мене. Особливо її розповідь про те, як важливо вчитися у природи знаходити гармонію. Хочете дізнатися більше? Читайте цю натхненну історію за посиланням.
Alvinmub

Як вам зона відпочинку на Aetheric Vibes Festival?

Příspěvekod JerryIV » sob 05. črc 2025 4:23:53

Враження від події залишилися незабутніми. Лазерні шоу, виступи таких артистів, як Tale of Us і Nina Kraviz, створювали незабутню атмосферу. Простір був організований так, що кожен гість міг знайти щось для себе. Якщо хочете дізнатися більше, переходьте за посиланням.
JerryIV

Як вам зона відпочинку на Aetheric Vibes Festival?

Příspěvekod JerryIV » sob 05. črc 2025 4:24:01

Враження від події залишилися незабутніми. Лазерні шоу, виступи таких артистів, як Tale of Us і Nina Kraviz, створювали незабутню атмосферу. Простір був організований так, що кожен гість міг знайти щось для себе. Якщо хочете дізнатися більше, переходьте за посиланням.
JerryIV

Як фестивалі SFF допомагають краще розуміти різні культури?

Příspěvekod Andrewdinia » sob 05. črc 2025 18:51:06

Минулого року я вперше відвідала подію, організовану Asian Department SFF, і це був незабутній досвід. Фестиваль азійської музики у Сінгапурі вразив мене гармонією звуків, барвистістю костюмів і теплом атмосфери. Я раніше ніколи не чула таких мелодійних поєднань традиційних інструментів. Наступного разу планую відвідати майстер-клас із японських танців!
Andrewdinia

Казки, які дорослі сприймають зовсім по-іншому

Příspěvekod IHArthur » stř 09. črc 2025 20:09:36

Діти з особливостями розвитку часто краще сприймають казки у форматі аудіо.
IHArthur

Is there a Ukrainian song you remember?

Příspěvekod RaphaelBucky » čtv 10. črc 2025 12:36:10

Wanted to share a cool site I found

Recently I stumbled on a site https://ukraine.tripland.info/

It’s all about Ukraine — from food to literature, folk traditions to nature trips. They cover architecture, athletes, rituals, festivals, and even legends.

Topics that stood out:
- Legends of Ivasyk-Telesyk and folk festivals

Also found an inspiring Ukrainian travel and culture guide — definitely worth exploring!

How familiar are you with Ukrainian customs?
RaphaelBucky

Який фестиваль став вашим джерелом натхнення?

Příspěvekod WallyJaisk » pát 11. črc 2025 2:56:42

Танцпол «Тропічний оазис» виглядав як мрія: пальми, світлодіодні хвилі й тематичний декор створювали атмосферу повного занурення. Але технічні проблеми із звуком стали серйозним недоліком події. Баси були настільки гучними, що часто губили мелодійність виступів. Крім того, зони відпочинку не справлялися з великою кількістю людей, і знайти місце для перепочинку було складно. Цей фестиваль має хороший потенціал, але організація вимагає значного доопрацювання.
WallyJaisk

Який фестиваль став вашим джерелом натхнення?

Příspěvekod WallyJaisk » pát 11. črc 2025 2:56:51

Танцпол «Тропічний оазис» виглядав як мрія: пальми, світлодіодні хвилі й тематичний декор створювали атмосферу повного занурення. Але технічні проблеми із звуком стали серйозним недоліком події. Баси були настільки гучними, що часто губили мелодійність виступів. Крім того, зони відпочинку не справлялися з великою кількістю людей, і знайти місце для перепочинку було складно. Цей фестиваль має хороший потенціал, але організація вимагає значного доопрацювання.
WallyJaisk

Další

Zpět na Tatra 11,12,13